Taxivervoer met nadruk op comfort

Een comfortabele rit van A naar B – dat is wat wij klanten beloven. Zet de stoelleuning achteruit en ontspan! Wij brengen u in stijl op de locatie.

Over ons

Sinds de oprichting van Citax Nijmegen in 1956 is het doel om onze klanten veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Wij bieden dagelijks unieke service aan onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat uw behoefte gehoord wordt zodat u kunt ontspannen tijdens een comfortabele rit.

Onze ervaren professionele chauffeurs begrijpen hun vak en dat merkt u direct. Even de deur open houden, helpen koffers inladen, een passend muziekje of de temperatuur in de auto aanpassen bij ons draait het om u! Wij bedienen voornamelijk zakelijke klanten, maar iedereen is welkom in onze taxi’s. De beleving van onze klanten staat voorop vanaf het moment van boeken tot het bereiken van de bestemming.

Het is onze missie om het u zo comfortabel mogelijk te maken zodat u kunt ontspannen, wanneer wij u veilig naar uw bestemming brengen.

Maatschappij verantwoordt ondernemen dat  vinden wij belangrijk.

Wij zijn hier dagelijks mee bezig door:

  • Werkprocessen te digitaliseren neemt bijvoorbeeld het papierverbruik jaarlijks verder af.
  • Gebruik te maken van de EcoBox monitoren wij het rijgedrag van onze chauffeurs en wordt het verbeterd waar nodig. Door een milieuvriendelijke rijstijl vermindert de C02-uitstoot.
  • Wij ondersteunen het goede doel: het vergeten kind. Op deze manier willen wij bijdragen aan het verbeteren van de jeugdzorg in nederland

Gastvrij en tot uw dienst

Onze chauffeurs staan voor u klaar

Onze chauffeurs zijn het gezicht van CITAX. Gastvriendelijk, prettig in de omgang en attent. Wij kijken ernaar uit om u naar uw gewenst locatie te brengen.
Open chat
Rit boeken?
Hee!
Op zoek naar een taxirit?